Site Loader
Str. Ana Ipatescu nr. 6, Bacau

Futura Ultra Pro (Ultratone)

Singurul sistem din lume care foloseste BIOCURENTI. Biostimularea tinteste fiecare grupa de muschi, actionand asupra ţesutului în profunzime. Îmbunătăţeste microcirculaţia, duce la eliminarea rapida a toxinelor.

Futura Ultra Pro (Ultratone)

biostimulare faciala

Actioneaza la nivelul musculaturii fetei cu efect de lifting,reducerea ridurilor si drenaj limfatic,imbunatatind circulatia sanguina si tonifierea musculo-cutanate.

Beneficiile programelor derulate de Ultratone:

 • reduc liniile fine prin migrarea colagenului in zonele necesare
 • tonifierea musculaturii faciale
 • accelereaza intinerirea pielii
 • elimina toxinele prin dubla actiune de imbunatatrire a circulatiei si reducerea bacteriilor

Programele de reintinerire si regenerare include:

Lifting facial nechirurgical

Program care tonifica si da fermitate conturului fetei.

Tonifierea musculaturii profunde

Stimuleaza si tonifica muschii faciali.

Tonifierea pielii

Stimuleaza producerea de collagen si elastina.

Drenaj limfatic

Stimuleaza sistemul limfatic si detoxifica.

Reducerea ridurilor

Corecteaza liniile fine de expresie.

Ciculatia

Imbunatateste circulatia sangelui la nivelul muschilor si tegumentului fetei.

Masaj facial

Are efect de relaxare, indepartarea stresului si a urmelor de oboseala.

Intretinerea

Asigura mentinerea rezultatelor si a beneficiilor obtinute dupa un set de minim 12 sedinte.

Sistemul ultratone futura pro poate realiza programe de biostimulare faciala atat pentru femei cat si pentru barbati. Paramentrii stimularii faciale pot fi ajustati in functie de tipul de ten si de aspectul acestuia pentru a raspunde obiectivelor individuale a fiecarui client.

Futura Ultra Pro pentru corp

ULTRATONE, liderul mondial in domeniul terapiilor estetice profesionale non – invazive , cu peste 49 de ani de cercetari stiintifi ce si tehnici medicale, lanseaza B.E.S.T. Sistem de Tehnologii Sincronizate cu Bio Energie pentru intinerire faciala si corporala benefi ciind de patentul de transmitatori LUMI (Impulsuri Mioneurale luminoase unificate).

Biostimulare Ultratone Futura Ultra Pro - viitorul in frumusete si sanatate cu revolutionarul Dreamshaper

Singurul sistem din lume care foloseste BIOCURENTI. Biostimularea tinteste fiecare grupa de muschi, actionand asupra ţesutului în profunzime. Îmbunătăţeste microcirculaţia, duce la eliminarea rapida a toxinelor.

Biostimularea confera o activitate a muschilor asemenea fitness-ului intens. Efectele tratamentului cu biostimulare sunt vizibile, deseori chiar dupa prima sedinta, pierzandu-se intre 1- 4 cm. Forma rotativa a undei si semnalele ajuta la evacuarea fluidului in exces, comprima grasimea si tonifica musculatura pentru reducerea rapida a grasimii din jurul abdomenului, soldurilor, coapselor si taliei, ducand la pierderea rapida in centimetri si kilograme cu rezultate remarcabile inca de la primul tratament.

Avantajul acestui aparat este posibilitatea de a actiona in zona bustului obtinand un efect de lifting prin tonifierea si ridicarea muschilor pectorali.

Biostimularea nu implică stres sau oboseala. Relaxeaza pe durata întregii proceduri. In timpul tratamentului se elibereaza endorfine naturale ce produc starea de bine. In urma biostimulării, corpul devine mai ferm, tonic şi cu aspect plăcut, dar cel mai important beneficiu este creşterea energiei şi rezistenţei la oboseală.

Biostimularea este eficientă ca şi tratament de masaj, stimulând sistemul limfatic pentru eliminarea toxinelor ca ajutor în regimurile de slăbit.

Rezultate obtinute prin biostimulare cu Ultratone Futura Ultra Pro:

 • Pierderea in centimetri este rapida si de lunga durata, fiind rezultatul unor contractii energetice asupra musculaturii
 • Slabirea concentrata se face prin exercitii precise asupra muschilor care si-au pierdut tonusul, reducand circumferinta taliei, a abdomenului si a coapselor in timp ce pielea devine mai ferma
 • Reducerea celulitei si imbunatatirea circulatiei
 • Scaderea riscului de accidente la persoanele care practica sport de performanta sau activitati in aer liber
 • Detoxifiere si drenaj limfatic
 • Cresterea tonusului muscular, a conditiei fizice si a fortei musculare corpul devenind mai ferm, tonic
 • Cresterea energiei si a rezistentei la efort
 • Liftingul si fermitatea bustului, bratelor, coapselor si feselor Imbunatatirea posturii si tonifierea centurii pelvine (tratamente postnatale)

Ce poate face Ultratone Futura Ultra Pro?

Sistemul poate combina tratamente pentru 6 zone ale corpului, individual sau simultan. Futura Ultra Pro va trimite programe separate in functie de zonele selectate.

Tratamente corporale

Efectul de scadere in centimetri este datorat eliminarii fluidelor in urma stimularii puternice a muschilor care, in unele cazuri, poate mentine zona contractata pana la 12 ore.

Multi clienti au concluzionat ca efectul de stimulare Ultratone este echivalentul unor exercitii in sala de gimnastica, dar fara senzatia de oboseala, indiferent daca e vorba despre barbati sau femei.

Reducerea grasimii

Este un fapt cert: Ultratone reduce grasimea! Institutul Wellness din Germania este preocupat in special de recuperarea persoanelor obeze prin incurajarea acestora de a urma diverse diete si programe fizice.

Cele doua grupuri au fost supuse si unor sedinte de stimulare cu Ultratone, unui grup fiindu-i supus si un regim dietetic, celuilalt nu. Studiul a demonstrat o importanta reducere in centimetri si in kg. cu un succes mai vizibil la persoanele care urmasera si un regim anticaloric combinat cu tonifierea musculara.

Scopul principal al acestui studiu a fost de a determina persoanele obeze sa urmeze si programe de electrostimulare pe langa cele de dieta, daca se doreste un rezultat simtitor in aspectul general.

Reducerea celulitei

Cele mai recunoscute studii pe aceasta tema au fost realizate in Franta (1979, 1995) si SUA (1998) cand au fost scoase pe piata programele de reducere a celulitei Futura Pro si Ultratone.

Concluzia comuna a acestor studii a fost ca tratamentele reduc celulita cu pana la 76,67%, fiind un fapt stiintific demonstrat. Drept urmare, aparatele au fost omologate de catre Ministerul Francez al Sanatii.

Fitness

Stimularea musculara electronica este similara cu exercitiile normale dintr-o sala de gimnastica.

Parametrii optimi sunt: frecventele joase (2-100 Hz) cu stimularea controlata de 1-6 secunde, combinate cu perioade de relaxare de 2-6 secunde.

Urmeaza schema standard de contractie si relaxare naturala a muschilor.