Site Loader
Str. Ana Ipatescu nr. 6, Bacau

Împachetari corporale

Impachetarile corporale sunt concepute special pentru a trata nevoile pielii corpului si au proprietati regenerative, detoxifiante si de vindecare a imperfectiunilor.

Impachetarile corporale sunt concepute special pentru a trata nevoile pielii corpului si au proprietati regenerative, detoxifiante si de vindecare a imperfectiunilor. De asemenea, ajuta la slabirea localizata rapida si sanatoasa, eliminarea celulitei, prevenirea, ameliorarea si vindecarea vergeturilor.

In ani de experienta si studiu al celor mai variate tratamente prin impachetare corporala, am deprins pas cu pas si ne-am insusit arta vindecatoare a infrumusetarii.

Grija fata de piele inseamna, dupa noi, un stil de viata sanatos, o dieta corespunzatoare cerintelor pielii tale, bai de detoxifiere prelungi si eliberarea energiilor negative din corp acumulate pe fond de stres. A-ti hrani pielea si a o rasplati precum merita, ajuta la purificarea organismului, iar atunci cand stresul si emotiile sunt diminuate iar nutrientii si calmul le iau locul, pielea ta renaste si impreuna cu ea, renasti si tu.

Acesta este adevarul unic din spatele impachetarilor corporale pe care ti le propunem. Tratamentele pe care ti le recomandam se realizeaza cu produse de top.