Site Loader
Str. Ana Ipatescu nr. 6, Bacau

Make up semi-permanent

Constituie soluţia ideală pentru orice femeie care doreşte să fie sigură pe ea şi pe propria frumuseţe în orice moment al zilei şi cu orice ocazie.

Micropigmentarea constituie soluţia ideală pentru orice femeie care doreşte să fie sigură pe ea şi pe propria frumuseţe în orice moment al zilei şi cu orice ocazie.

Machiajul semipermanent obținut prin micropigmentare vă lasă mai mult timp pentru dumneavoastră și vă scuteşte de multe situaţii neplăcute cauzate de machiaj: urmele lăsate pe pahare, conturul care se întinde, buzele colorate inegal, rimelul care curge la saună, conturul cu tuş, greu de realizat dimineaţă, fardurile care vă dau bătaie de cap la piscină, la fitness, la plajă, la lucru, la petreceri, ziua sau noaptea.

Unde se poate aplica un machiaj semi-permanent?

Sprâncene

Sprâncenele cresc deseori neregulat, întrerupte, iar alteori lipsesc apoape integral. Colorarea lor cu creionul dermatograf este o soluţie pe termen scurt, de cele mai multe ori inestetică, nenaturală şi obositoare. Un machiaj semipermanent este perfect în acest caz. Cu o culoare creată pentru sprâncene şi cu o tehnică specială ce reproduce firul de păr al sprâncenei, aceasta va căpăta contur. După ce noua formă a fost agreată de către dumneavoastră, se vor crea sprâncenele cu o formă perfectă şi un aspect mai des.

Buze

Buzele au devenit în ultimii ani, mai mult ca oricând, un simbol al senzualităţii şi frumuseţii. Folosind machiajul semipermanent, iregularităţile sunt uşor ascunse, mărirea sau micşorarea buzei realizându-se cu uşurinţă.

Gama de culori pentru machiaj semipermanent este diversificată, puteți alege între 12 nuanţe de pigment pentru buze. Forma conturului şi nuanţa finală sunt stabilite împreună cu specialistul nostru în estetică.

Nu veţi mai avea probleme cu conturul care se întinde, cu rujul care rămâne pe pahare sau cu buzele colorate inegal. În plus, un machiaj semipermanent este o excelentă bază pentru machiaj.

Pentru că pigmentul se află în primele straturi ale epidermei, orice alt ruj sau lip-gloss aplicat normal pe buze nu îşi modifică nuanţa.

Conturul ochilor

Un machiaj semipermanent aplicat pentru realizarea conturului pleoapelor superioare şi inferioare intensifică expresivitatea ochilor şi adaugă umbre misterioase privirii. Puteţi alege între un contur fin, delicat şi romantic sau unul mai pronunţat, mai dramatic, în funcţie de forma ochilor, a feţei, în funcţie de stil sau preferinţe.

Veţi fi încântată să nu mai aveţi grija dermatografului sau tuşului pentru ploape atunci când mergeţi la saună, la piscină, la fitness sau pe parcursul întregii zile.