Site Loader
Str. Ana Ipatescu nr. 6, Bacau

Serviciile noastre

O gama variata de servicii.

Cosmetica

Atunci când te uiți în oglinda prima data îți vezi chipul, căruia ar trebui sa-i dam cea mai mare atenție: Cosmetica “arta și practica îngrijirii și păstrării frumuseții feței și parului” – definitia dată de specialiști se potrivește foarte bine cu tot ceea ce facem noi în Clinic Luxury Spa.

Dermato-cosmetica

Echipa Clinic Luxury Spa vine cu noutati în Domeniul Cosmetologiei cu tratamente minim invazive și noninvazive pentru ten și corp.

Makeup

Evidenţiază-ţi frumuseţea naturală cu un machiaj în cele mai noi tendinţe.

Corporal

Clinic Luxury Spa oferă o gama variata de tratamente corporale și aparatura de ultima generație în funcție de necesitățile clienților.

Manichiura si Pedichiura

Manichiura este cartea ta de vizita, iar o manichiura perfecta iti va oferi incredere si eleganta mereu. Oferă-ți cel mai bun tratament de manichiura si pedichiura pentru îngrijirea unghiilor.

Coafor

Parul este un element cheie al feminității. Sănătate, vigurozitatea și strălucirea acestuia, alegerea tunsorii și a culorii potrivite, toate aceste lucruri contribuie la conturarea frumuseții naturale ale unei femei.

Spa

Dacă te simți obosit/ă și stresat/ă după o zi lungă, te invităm să descoperi ritualurile de relaxare, menite să-ti redea echilibrul interior.

Make up semi-permanent

Constituie soluţia ideală pentru orice femeie care doreşte să fie sigură pe ea şi pe propria frumuseţe în orice moment al zilei şi cu orice ocazie.

Epilare faciala si corporala

Ceara este si va ramane una dintre cele mai intalnite modalitati de epilare, indiferent de zona in care o folosesti.

Consiliere corporală

Înainte de începerea tratamentelor corporale la Clinic Luxury Spa trebuie să aflăm care sunt caracteristicile și afecțiunile corpului tău și care sunt obiectivele tale.

Împachetari corporale

Impachetarile corporale sunt concepute special pentru a trata nevoile pielii corpului si au proprietati regenerative, detoxifiante si de vindecare a imperfectiunilor.

Epilare definitiva

Epilarea definitiva este o procedura sigura, rapida si nedureroasa, care indeparteaza permanent firele nedorite de par, folosind tehnologia laser sau IPL (lumina intens pulsata).