Site Loader
Str. Ana Ipatescu nr. 6, Bacau

Spa

Dacă te simți obosit/ă și stresat/ă după o zi lungă, te invităm să descoperi ritualurile de relaxare, menite să-ti redea echilibrul interior.

Sauna cu infrarosu

efecte benefice asupra intregului corp

Sauna este locul in care poti experimenta o terapie aparte: infraterapia. Asta doar daca alegi sauna cu infrarosu in locul celei clasice. Este vorba despre o sauna terapeutica, prevazuta cu unde infrarosii care ii aduc organismului tau numeroase beneficii.

Principalele beneficii ale saunei cu infrarosu

Indeparteaza durerea musculara

Infraterapia are efecte antispasmodice, analgezice si antiinflamatoare. Razele infrarosii asigura o mai buna patrundere prin piele si pot atinge muschii afectati de durere, chiar si atunci cand temperatura din sauna nu este foarte ridicata. Infrarosiile si-au demonstrate eficienta in tratarea durerilor musculare si articulare, precum si a reumatismului, fibromialgiei si a sindromului de picioare grele.

Elimina toxinele

In timpul unei sedinte de sauna circulatia sanguina se accelereaza si glandele sudorifice isi sporesc activitatea, ajutand la eliminarea din organism a toxinelor, poluarii, a nicotinei, accidului sudorific, a sodiului si a colesterolului. Toate aceste toxine sunt eliminate prin piele, prin intermediul si in timpul procesului de transpiratie.

Ingrijeste pielea

Eliminarea toxinelor din interior se vede in exterior. Porii pielii devin mai curati, iar aceasta isi recapata luminozitatea si supletea. Segmentele de piele uscata sau intarita devin si ele, chiar dupa primele sedinte, mai netede si mai moi. Sauna cu infrarosu curata pielea in profunzime, calmeaza acneea si eczemele si reda elasticitatea pielii.

Te ajuta sa slabesti

O sedinta de 30 de minute de sauna determina pierderea a 600 – 900 de calorii, fiind echivalenta cu o cursa de maraton. Infraterapia favorizeaza un mai bun control al greutatii, eliminarea celulitei si refacerea tesuturilor afectate de grasime.

Imbunatateste sistemul imunitar

Caldura razelor infrarosii creste caldura corpului, creand o febra artificiala si activand sistemul nostru imunitar. Astfel corpul isi sporeste rezistenta la boli si isi intareste sanatatea generala.

Efectele razelor infrarosii se simt la nivelul intregului organism, printre ele numarandu-se si eliminarea stresului si a tensiunilor. Prin faptul ca faciliteaza eliminarea toxinelor din tesutul adipos, sauna cu infrarosu este benefica si in combaterea celulitei.