Site Loader
Str. Ana Ipatescu nr. 6, Bacau

Venus Legacy

Venus Legacy este un echipament performant, dotat cu tehnologii de ultima generatie si care asigura obtinerea unor rezultate de exceptie in remodelarea corporala.


Radiofrecventa Venus Legacy pentru fata

Vestea bună este că prin cele mai eficiente metode și dispozitive medicale putem modifica aspectul și calitatea pielii. Radiofrecvența facială Venus Legacy face minuni în rejuvenarea facială, ștergând ani de zile de pe fața pacientului.

Venus Legacy™ este cel mai performant dispozitiv de radiofrecvență medicală, cu rezultate dovedite clinic în ștergerea liniilor fine și îmbunătățirea fermității și elasticității pielii. Tratamentul de rejuvenare facială non-invaziv Venus Legacy™ îți ajută pielea să reîntinerească, să se tonifieze după doar câteva ședințe. Vei obține rezultate excelente rapid și eficient, fără durere, fără intervenții chirurgicale și fără să-ți întrerupi activitățile tale obișnuite.

Dezvoltat de Venus Concept, acest tratament facial non-chirurgical și non-invaziv este conceput pentru a contura, a tonifia și a îmbunătăți aspectul pielii, folosind tehnologia Venus 4D™, cu rezultate imediate și de lungă durată. Radiofrecvența facială are efect nu numai asupra ridurilor și liniilor fine, ci tonifiază și pielea lăsată.. Astfel se obține un aspect mai tânăr și mai proaspăt, un efect de lifting fără intervenție chirurgicală. Dispozitivul este aprobat de Health Canada și de FDA (Food and Drug Administration).

Tratamentul revoluționar Venus Legacy™ stimulează producția de colagen la nivelul feței, te poate ajuta să scapi de pungile de sub ochi, reduce liniile fine din jurul nasului și ale gurii, tonifiază pielea lăsată de sub pomeți pentru un contur mai ferm al feței, reduce grăsimea, eliminând bărbia dublă și tonifiază pielea lăsată din zona gâtului.

O ședință de rejuvenare facială cu ajutorul radiofrecvenței medicale durează în jur de 15 – 30 minute, în funcție de zona tratată. Numărul de sesiuni necesare poate varia de la o persoană la alta, dar de obicei sunt recomandate în jur de 8 – 12 ședințe la un interval de 7 zile pentru a obține o față întinerită, cu contururi ferme, fără piele lăsată.

Venus Legacy pentru corp

Venus Legacy este un echipament performant, dotat cu tehnologii de ultima generatie si care asigura obtinerea unor rezultate de exceptie in remodelarea corporala.

Venus Legacy reprezintă o soluție ideala și non-chirurgicala de tratare a celulitei și reconturare a zonelor corpului cu probleme de pierdere a tonusului muscular.

Remodelarea corporala este un obiectiv complex si de aceea Venus Legacy a fost creat prin combinația dintre radiofrecvența multipolara, câmp electromagnetic si vacuum pulsat. Sinergia celor trei procese asigura cele mai bune rezultate in combaterea celulitei si a lipsei de tonus a pielii.

Radiofrecvența determina o încălzire in straturile profunde ale dermului si acționează asupra fibrelor de colagen si elastina, determinând un efect de întindere al pielii.

Câmpul electromagnetic creează o matrice de căldura in interiorul pielii care are proprietati regenerative, in timp ce vacuumul pulsat asigura o acționare in profunzime, care accelerează drenajul limfatic si circulația sanguina.

Rezultatul imediat este imbunatatirea metabolismului cu accelerarea drenajului limfatic si micșorarea efectiva a mărimii celulelor adipoase, ceea ce se reflecta in reducerea stratului de grăsime.

Zonele de interes care se pot trata cu rezultate satisfăcătoare sunt abdomenul, fesele, coapsele, gambele, genunchii, spatele, brațele sau bărbia dubla. Producătorul echipamentului Venus Legacy recomanda un protocol de 6 pana la 10 ședințe, in funcție de gradul de celulita si de aspectul pielii.

Venus Legacy ajuta la reducerea circumferinței zonelor tratate prin diminuarea treptata a celulitei. Imbunatatirea considerabila a circulației sangvine are consecințe benefice asupra texturii pielii. Astfel, pielea are un tonus vizibil mai bun, iar inestetismele sunt mult diminuate.

Tratamentul realizat cu aparatul Venus Legacy este non-invaziv și nedureros. Pacienții care l-au încercat l-au comparat cu un masaj spa cu pietre fierbinți. In funcție de zonele de tratament, procedura durează intre 15 și 90 de minute. Imediat după prima ședința, se va observa o imbunatatire a structurii pielii, iar rezultatele se vor concretiza pe parcursul întregului tratament.

Tratamentul Venus Legacy este potrivit pentru oricine dorește reducerea celulitei în mod eficient și fără durere și tonifiereaintensă a zonelor cu piele flască. 

De asemenea, procedura devine o alegere foarte bună pentru mămicile care au încheiat perioada de alăptare și doresc să revină la silueta dinainte de sarcină.

Atunci când ești in căutarea unei proceduri non-invazive si fara durere pentru remodelare corporala si reducere a celulitei, iar rezultatele obținute prin sport și dieta se lasă așteptate, Venus Legacy este soluția.